"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Friday, March 26, 2010

JAUH DI MATA..DEKAT DI HATI...

Terima kasih pada yg sudi komen n3 lepas..iyer..aku dah buat keputusan muktamad..kan aku dah buat n3 baru ni haa..so rajin2kan la baca yer kwn2...

Dgn blogging ni jugak aku dpt ramai kwn..even tk pernah jumpe depan mata..tp semuanya dkt dihati..maybe perasaan nk delete acc blog ni sbb dh lama tglkan blog ni..sejak bersalin smpai sekarang asik letak gmbar2 je..mood swing2 jer..nk mula balik ssh yang amat..biasanyer rajin ke blog yg faveret n blog2 sifu2 sbb nk ngences masakan2 diorg..Insyaallah lepas ni rajinkan diri semula..Tp b4 tu..boleh tak kalo facebook tu takde pon kat alam maya..hahhaaa...sbb kite rajin lepak kat situ...

Blog tk se femes org lain..tp terima kasih yg rajin berkunjung ke sini..
Sebenarnye nk cite psl kwn2 blogger yg farah dh kenal..memula K.Ann Simple Touch Cooking..sampai sekarang rajin jgk order kek dgn die..surprise jumpe K.nor Secubit Garam kat trg ni jgk..sudi datang kat klinik lps aku bersalin..n 1 more..Eynda..Eynda's Diary...memula kwn yg suggestkan baca blog die..sampai sekarang minat baca blog die..kisah life n cara die jaga mkn..diet,exercise n so on..

Semalam parcel dr Eynda sampai ke rmh kami dgn jayanya..b4 tu die dh gtau nk poskan hadiah tuk Damia..wiweett wt malu je..segan sbb tk pernah kenal kan..tp rase heppy..Eynda mtk add rmh pon kat fb...sguh sng zmn sekarang..byk btul hadiah dr kwn2 tuk Damia..berbnding zmn Cha dulu..hamper bagai..semua dh bukak sbb tk smpt nk possing buat kenangan..yg latest ni je smpt snap..

Korang nk tgk isi hadiah dr Eynda..?jeng jeng jenggg...







cute kannnn?cam hannah ank eynda...


inila tuan pya bby dress..asik tido mnjg..mane tk debab



Thanks Eynda!

6 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai..bertuahnya dapat hadiah comeyy tu...btw saya pun suka baca blog kak eynda juga.....nice to meet you...

Faheem Jr said...

mak aiii..debabnye baby ni..faheem baru 6kilo 4 bulan..huhuhu...ni belum makan lagi ni kan farah..kalau dah mamam esok..adoiii..tambah geram la cikmin tgk dia...

Anonymous said...

SALAM

Cute & temban.. cam cha & mommynya kecik-kecik dulu. hehe.. (jgn mommynya tak nak ngaku pula..)

eRiNsZ said...

uihh cumil nyer damia, erin pon busy ngat lately niehh... dah jarang blogwalking~ rindu korang sumer~

biler nak gathering niehhh
nt arin blik pahang bleh plan gathering kat kuantan eak

eynda said...

Kena sangat dress tu dgn baby Damia...syukur la farah suka dgn dress tu...baby damia..kalau kita jumpa nanti2 pakai dress tu tau....kalau masih muat la hehe...ntah bila nak jumpa farah ye :-)

Ummi said...

Salam Farah si mommy Otaaaaiiiii..hehee..alaaa xyah la delete, aah, kalu rajin hapdet, kalau maleeh bior jek..kot2 berakar nnt tumbuh buah...hehee..saja gurau, biar la, xyah delete..letak citer or gambor baby tu pun xpa..akak suka gak tgk keletah baby ni, mklum lama dah stop ber"baby" heheee...muaaahhh

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL