"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Sunday, January 30, 2011

IM BACK!!

Assalamualaikum wbt frens...

lama nye tk mengupdate blog..mcm jakun2 je bukak blog..
biasa blogwalking je..n silent reader kwn2 pye blog je..
hari ni tetibe mood dtg..nk letak gmbar ank2..lates pics..
dorongan Nomie ler ni suh update..hehee..

Nanti ade masa kite g semua blog kwn2 lama ye..insyaallah..

latest pics kat bawah ni time bwk ank2 jln ke mesramall tu jer..sesaje bwk diorg release asik duk rmh je sbb hsbnd bz dgn keje..so 2hari lps kebetulan off day..ktorg bwk ank ke sana..sekali dgn belikan besday present in advance tuk Damia..1hb ni bsday die..Mia is turning 1...sekejap je masa berlalu..mcm baru je lagi mandikan Mia..dh bsr ank momy!!

Dady offer belikan kasut je tuk Mia memandangkan die dh boleh berjalan dr 10bulan..sgt awl berbanding dgn Kakak Cha..blh jln strt umur 1thn..

Memula nk belikan kasut tu color merah..tp dady pon sebok nk jgk kasut baru..tp yg ade color hijau shj.so ank2 pon kene tkr hijau gak la ye..siap pakai terus tkmau buang dah bebudak ni..sabo je laa...




Muke masam sbb momy tk bg lps..tk larat laa nk jaga Mia..bile lepas je die jln semua tempat..mcm kambing terlepas kandang je..hahahahaa...jalan sikit sedar2 dh terjelepuk duduk ats lntai smbil gosok lantai..haiyoo...


ok dahh...grocery shoping skit..campak je dlm troli baru duk diam..hehehe


nanti 1hb momy belikan kek utk Mia ye syg..tp yg mkn n habeskan for sure momy n akak cha je..





6 comments:

aliadijamina said...

Wuuuuuuuuu....., cantiknyaaa.. kasut. Boleh untie pinjam?

Rashid said...

a'ahhh cute je..

Apapun selamat kembali berblog semula. Tapi janganle menjauhi diri lagi k .. kasihan teman-teman blog yang duk menanti baca entri baru farah ..

hana said...

yuhuuuuuuuu.... rindu sama anak2 aku! makin cun makin kiuttt! mmuahhhhh!!! besok kite lepak kat sara thai wokeyyyy!! kekekekeke

mommy otai said...

alia..
boley je nk pnjm tu pon kalo kaki auntie kecik sama mia la kan kan muahahah...

>rashid..
tq for ur concern..insyaallah akan selalu update..tgu ade idea la ye..heheh

>k.hana..weiii mak men ku yg cung melecung..dah ade kuantan kah anda..tgu anda ada di sini sy nk mtk anda belanje ini menantu lahhh..:))

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

comeinyer gegirl duaorg nih ..pas aura baby gal kat kita yg ada dua hero nihhh ;-)

mommy otai said...

diana..pass la dulu aura boboy awk tu kat kite..ahahahhaa...

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL