"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Wednesday, February 2, 2011

MENU TODAY

Alhamdulillah dgn kesempatan yg ada hari ini sempat jugak masak smple2...
last minutes hsbnd mtk masakkan lebih sedikit buat kwn2nya yg ada tgh mengecat rmh ni..
so,masak aje yg mana ade..gulai lemak teruk,percik ikan sikit,kerabu tauge+perut,ikan n ayam goreng,ulam2 n sambal belacan..
sdp tgk diorg jamu selera kat beranda dpn ni...saya mkn dgn ank2 je..hehehe..








camane nk kurus ye..asik mkn cenggini aje..





12 comments:

Cendana Kasih said...

sedapnyer lauk2 tu Farah..kalo akak datang rumah nanti, masak cenggini gak ye... best!! hahaha...habis lah diet aku !!

mommy otai said...

kak..kalo akak dtg farah angkat salad je la ye..muahahahha..kate nk diet..kene la ade gang kan kan..yg lain nk mkn sdp2 sila ke kedai hahahahaa

aliadijamina said...

Huyoooooooo....., simple hapa macam ni punya gaya, mau bertambah 3 , 4 pinggan. Sedapnyaaaaaaa...., aku suka kerabu tauge+ perut itu.

mommy otai said...

>alia oiiii..aku diet tk pernah nk jg la weii..kang msk tumis air2 org ckp boring plak kan..hahaha ko ape bikin hari ni?

kak ina kl said...

welcome bacak ..lama betul ek blog kamu bersawang.

sekajap ajer mia dah setahun..happy birthday

Anonymous said...

ermm sedapnya.. tak sangka.. farah ni dari dulu hingga sekarang memang hebat bab bab memasak ni..

ttm..

mommy otai said...

tq k.ina syg n sudi lg dtg rmh farah..

>ttm..msk itu kan dh wajib..rutin utama isteri utk suami n ank2..kalo tak kebuluq lerrr

CatlinaFly said...

singgah sini..rindu fara gak..;) terbatas sikit nak BW...sebab busy..sy BW kat sape2 yg singgah blog sy je skrg..hehee..insya allah sedang berusaha nak bw dgn lebih gigih!hiyarrggg!

mommy otai said...

phewitt..bz kan cat..
farah pon bz jgk dh ber4 kat rmh ni haa..tk menang kaki n tgn.kuikuikui

ryani said...

huuuu x hidang pun kat kiteee dtg jauh2 huuuu

mommy otai said...

uhuk uhukk...jgn la cmtuh...tu lauk2 dh licin org cat rmh sambar..huhu

ryani said...

hehe xdela gurau je..xpe2 nanti aii claim kamben percik pulak ok kekeke

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL