"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Saturday, January 9, 2010

35WEEKS PON MASIH BERJALAN...



Sekeping ni aje gmbo yg smpt amik..yg lain sume tk smpt..sbb aktiviti penuh dgn borak2,mkn2 n msk2..nk pergi ke Jerantut smpai wt2 merajuk dgn my hubs...yg pntg dpt jumpe diorg n mkn ikan patin n sambal ulam tempoyak..wallahhhh....tq mak n uols...muahhssss

7 comments:

kakchik said...

farah jumpa dengan sapa tu? kawan-kawan blogger atau kawan2 belajar? nampak happy je semuanya. farah tu masih aktif berjalan, insyaAllah nak bersalin senang hehe.

mommy otai said...

>k.chik...
yg belah kiri tu my bff masa kt uitm dungun dr tahun 2000...kitorg sebilik dr part 1 hingga part 6..
so dgn famili diorg pon dh close sgt2 la k.chik..

igt lagi time preggy kat cha..farah tetibe nk mkn ikan patin msk tempoyak..b4 ni tk mkn lgsg ikan sg..so farah pegi rmh famili iera ni la kat jtt..smpai la skrg kalo teringin nk mkn sume2 tu kitorg strt kete ke jtt..sguh tk malu kan..

yg belah kanan tu akak iera..farah jadi pengapit die time die nk kawen ritu..skrg die dh ank 2 n tgh mengandung 3rd baby..cuma pic amik tu tk nmpk perut la pulak..dh la tk byk pic yg amik..

siyesly im hepy dpt g jtt..heeee~

ummi balqis said...

kalo nk berjln tak kira mgu ke brp farah.ore ms balqis dulu gi shoping...tak sempat tgk apa2 pn tetiba sakit perut terus xjadi shoping.esoknya beranak.alhamdulillah mudah....

cTmaRina said...

aku baru nok kabo ke mung kena gi gok ar jerantut lepas baca mung teringin makan masak tempoyak tu.. rupe-rupenye memang gi sunggoh.. kalu dok mau meleleh air liur baby huhuhu!!!

sokong cakap kakchik ngan k'we tu.. bile preggy tak layan sangat badan berat insyaAllah senang deliver..

aku rasa mung nih lebih kurang adik ipar aku lah due korah adik ipar aku sekarang pon 35weeks ke 34 ek heheh...

iNa said...

wah....sempat lg jln2...hehe..

Anonymous said...

Hello!
You may probably be very curious to know how one can manage to receive high yields on investments.
There is no initial capital needed.
You may begin to get income with a money that usually goes
on daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one company's work for several years,
and I'll be glad to let you know my secrets at my blog.

Please visit my pages and send me private message to get the info.

P.S. I make 1000-2000 per daily now.

[url=http://theblogmoney.com] Online investment blog[/url]

Anonymous said...

knr..tetibe rse sdih sgt..knr xsempat nk mkn karipap n bbur asyura..

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL