"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Sunday, June 14, 2009

HEADACHE...HILANG SELERA...

Assalamualaikum wbt....
selamat malam buat kwan2 semua...
tq pada yg sudi dtg melawat rmh kite...pada yg tk smpt kite kunjung balas tu minta maaf bebyk yer..btul2 tk sht 2,3hr ni..

Aku nk rest tuk 3,4hari dari berblogging kerana masalah kesihatan..tp kita jnji nnt dh ok2 kita smbg blogging balik yer..yg pasti aku akan merindui rmh2 kalian..kalau larat aku tetap akan ke rmh kwn2, mane la tau kot2 ilang skit kepala ni...

Take care semua...selalu2 dtg jenguk rmh aku yer...nk tdo awal mlm ni..moga2 esok badan sihat n ceria sikit berbanding hari ini..Insyaallah...

15 comments:

Rashid said...

bese le tu.. hehe

farah..rehat secukupnya k. Jaga diri baik-baik. Jalan elok-elok. jangan keje terlalu berat k..

ela said...

farah cayanggggggggggg
kita mesti akan rindu farah
get enuf rest ya!!!

Ct Marina said...
This comment has been removed by the author.
dayana said...

ni sakit lain mcm nih...

Ct Marina said...

bio betol korah ko nak cuti blogging? ni bebetol sakit nih!!! ko gi lah spital ke klinik ke bilik x-ray ke tak kire ler.. janji sehat deh

KakChik said...

salam farah. bawa berehat ya biar badan tu sihat dan segar seperti biasa. sakit kepala & tak lalu makan ni macam simptom2 tu je... hehehe... rehat ya.

Tirana said...

Semoga Farah cepat sembuh...Jaga diri baik-baik.

eRiNsZ said...

take agood rest dear..

ryani said...

dah start penyakit ibu ngandung..hehhe...rehat2 le dik oii...poning bby mommy asik tenet je...agaknye baby kali ni anti cyber kot..hahaha...

Ambo said...

Oooo..nok buleh adik ruponyooo

sara said...

farah pregnant ehh?
congrate.bagus2..nnti adalah kwn cha.
tk cr farah!

naurah makwa said...

take a good care k

leily's said...

salam fara..
haah..sakit lain mcm jek...
cha nak leh adik ke?.. :)..
re: tgk link awak kat blog sue-mama alya batrisyia..
saje, teruja tgk blogger org ganu..

♥ PinK HeL ♥ said...

kak farah...nape ni??ada isi ke??apa2pun jgn lupe rest & telan ubat eaaa

ummumishkah said...

Take care.. moga dah kembali cam biasa..

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL