"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Monday, June 8, 2009

PINGGAN BARU PINGGAN FREE

2 hari lepas ke Dungun sbb nk beli barang..barang penting jgk la...gantikan yg lama..so dpt free gift pinggan2 ni haa...ntah la tuk bape org..2org je kot..tkpe la yg pntg comey (bagi aku laaa) n free even tkde brand ke hape...kikikiiiihhh...


2 pinggan besar,2pinggan sedang2,4 bowl n 4 mug..simple n nice je..sbb ade bunga sekuntum2..



10 comments:

Suzi said...

comel apa...yg ptg free hihihi...

mommy otai said...

>k.suzi..itu laa simple n nice je kan...leh la tmbh koleksi..yg baru ciput ni haa..heheee

naurah makwa said...

cute n nice colour..green tu..nampak sejuk jer..

amizah said...

comei la pinggan nie....dia org jual tak?? akak suker la...

mommy otai said...

>naurah..comey kan..kite pon suke gak!

mommy otai said...

>amizah..ntah la kak..tk tye lak diorg jual ke tak..akak try la tye kat seng heng yer..

wanhar said...

same la pinggan kite ni .ore pun dapat pinggan free sebijik mcm ni(hijau jgk) masa beli barang ape ntah lupa dah.ore pun suka comey gitu..

mommy otai said...

>wanhar..msti beli kat seng heng gok eh..hahhaaaa..

mommy otai said...

>wanhar..msti beli kat seng heng gok eh..hahhaaaa..

sara said...

bila nk ajak g mkn nasik kt rumah farah?

leh gune pinggan baru.hehehe

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL