"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Monday, March 16, 2009

AHAD?KE MANA KITA??

Kebosanan melanda kami 2beranak..
so,aku sms daddy mtk izin nk ke Mesra Mall je la..nk ke mana lagi la kalo takat kat paka ni ha..
yeayyy..tkde la aku membuta je sbb hujan sari suntuk ni..


Let's go bebehhh!
tgh2 drive tu sms k.yan yg duk kemaman..kot2 die nk dtg Kertih..leh la gather2..
lame gak tk jumpe die kan..

datang jgk minah blogger ni bersama ank buah kesayangan die..
si Hanan yg comey dan bolat!


kitorang minum2 kat food court tu jek..
ape sgt la kat sini..layan je borak2...


ni aksi yg di snap dr mek cha..




dan lagikss

















2kali tgk cam ada iras rupe Cha dgn Hanan ni..







ni ler cik Abg sayang k.yan..Abg Azam...
jadi bibik jaga Hanan..sementara kami org sedang bergossip..
pot pettt..pot pett...


dlm 1jam gak kot kitorg lepak..
pstu diorg balik kemaman balik..sbb lps isya diorg dh nk balik ke Kl..
tq sudi dtg jupe kami ber2 ye..hehe





pastu aku ronda lgi 2 round!
lame aku duk kat Carlo Rino
pstu usha2 spek itam..pstu lame duk heret kaki kat reject shop..lawa2 lak baju barbie budak..
blouse pon cun2 gak..tp rege cam tk ptt je cmtu kat reject shop

nk balik kasi anak kenyang2 dulu okey...
nnt mak die jgk kene masak..
wahh mlsnye...
nasi ayam pon jadi laa..ciput gile tuk kami ber2..
igtkan sepering tu cukup..
nk order 2piring tkut tk habes..
tp ok jgk..aku leh la diet..sepinggan ni cha sorang je makan tau..aku ratah ayam je 2ketul..




meh possing dulu!
lapar ni mommy!









pastu lepak jp lepas dpt buku cite baru cha..
My Sandwich..
pantang je kua memana,sebok la nk buku..
yg tu ok lagi..tp die msti nk jgk color baru,pensil baru,pen baru..sume bagai nk baru..
padehal kat rmh dh 3bijik bag barang2 nulis mek cha ni..
aduhhh...

kul 8lbh kitorg balik meredah hujan dan air banjir manja2 yg dh paras betis...

'momy shopping ape kat mesra mall?'
'shopping?mane ade..jupe kawan minum teh tarik,mkn nasi ayam pastu beli big apple ni je laa'
nk sopping kene g dgn daddy la baru best! ;-p










p/s terisi jgk masa lapang kami..hehe...hari ni lepak rmh udahh...


11 comments:

Suzi said...

salam farah...wah kerteh dah ada mall ye. dulu2 akak sekolah kat situ...mrsm kerteh... memnag takde apa pun kerteh tu nak shopping kena pergi kemaman atau kuantan...

baguslah cha minat buku...anak2 sorang takpelah nak apa je blh layan algi hihihi

ryani said...

haluu!! i'm back!! gile lebat ujan aritu!! sampai kl kering kontang! nti i cilok pix ye nak buh dlm blog =P

ela said...

farah g jejalan ker...tapi tol la sekali pandang mmg sama muka chacha ngan si hanan tu..cam adikberadik..bila cha nok buleh adik niiiiiiii

ela said...

lupa lak nak tanya....cantik tudung tuh..tudung ekin ker tu....

eriey said...

wah..wah..jln sakan si farah n cha nih..bagus2..jumpa kwn blogger...farah best!

mommy otai said...

>k.suzi..yer kak ade mesra mall tu..buke pose thun lps lagi..nnt balik sini gtau ek..kite jupe dehh..

mommy otai said...

>k.yan..berehh kakk..amik je laa..aku relaa...n redha..wakakkakaa

mommy otai said...

>ela...tu ah..cam serupa muke bdk ber2 ni kan..hehe..
tau la ela..tkdok rejeki lagi ahh..
tgu ela dulu napoknye..
menumpang kasih ank baru ela ahh..hahaha

ho tudung ala2 ekin laa..nok ke..sila tmpah dgn saye..hehehe..

mommy otai said...

>eriy..ekceli bkn la kwn blogger sgt..tp kwn tim dolu2 la eriy..hehee..cume leni asik blog la dgn die kan..
bravo..bravoo..heheee

Rashid said...

Wah ada gaya le masa suap tu.. nak suap gak..

mommy otai said...

>rashid..eiii tk malu..shame..shame..hahaha

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL