"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Wednesday, March 25, 2009

JALAN,MKN DAN PILIH

Kalau time daddy off day,ade je idea nk ajk die merewang..hehee..nasib la die sporting..
memang kaki jalan jgk laa..
tak lain tk bukan ke kertih je la yg paling dkt..haha..
malas nk g jauh2 laa..
sbb dah petang sgt daddy balik course..

ececehhhh...suke ekk dpt barang baru ye daddy..hehee...
shooter ek..heh...

pastu layan mkn kat burger king...

yg mkn daddy dgn momy aje..cha pye tapau kat pizza carbonara spageti..
gile ciput je spageti tu..rm10...
tkpe la lenkali momy wt kan je tuk cha..hehe




ni kitorg pye...




pastu ade budak mengamuk nk kasut baru..pantang msuk je al-ikhsan msti die ngarut nk kasut
la..sandal laa...eii geram je..nk tgk org lain pye msti die dulu yg mtk2..
bkn tknak beli..tp kasut dalam lemari tu dh berpasang2 dh..siap tk terpakai dh..
tu la perangai budak2...

dh hbes kenyang g belikan cekelat nyet2 cha kat famous amos..wt bekal sementara
mommy nk memilih barang..kalo tk nnt die cpt bosan..




habes satu kedai aku try spek itam ni..
mcm2 color ade..pink,oren,pepel.putih pon ade..
cuma mommy tgk yg dh dibudgetkan laa...
pastu ngam2 lak ade less dlm 40%,30% cm gitu laa..
lagi la best ni...
yg atas ni brand Levis Lady...
aku suke yg color oren tu..
pink pon ok..cuma cam kembang tk suai dgn muka aku...




ni lak Levis tuk man..tp memang bese ramai jgk pompuan suke pattern org laki ni..
sbb dua2 leh guna..
dh hbes jgk try..tp cam tk suai laa..
ssh tul kalo dh muke chubby..hahahaaa...





pastu daddy kenan yg belah kiri ni..Guess..rege ok la dgn less 40%..kire byk la jgk..
kebanyakan spek aku try,dlm 20% tk kene idung aku..hahaa..
sbb idung aku kemek ke ape ntah..
adehh tensen jgk yg berkenan tk sentuh pon batang idung..
cam terkangkang je duk berdiri atas pipi aku...
lawak gile!






antara yg 3 ni memang sentuh gak la batang idung aku..
tp tang pipi memang kene laa..memang pesen die besau..
kalo ikut sume aku kenan..tp nk cari stu je yg betul2 suai ssh btul...
dah pening dah duk milih dgn daddy..




yg dalam bekas ni,color pink..cun gak..bape kali daddy suh aku try..
cha ckp muke momy cam lalat laa...hahahahhaaaa...
comeyy..aku suke...






tapi yg oren ni cam ranggi je kan..
ngam2 je terletak..hehe...





yg ni brand dior..takde la aku menyentuhnya sbb dh nengok bdget memang lari la kalo aku
silap2 berkenan yg ini..hehee..tp kalo request lenkali maybe dpt kot..hahaha...



ermm..yg last ni sekali tgk pink,2kali tgk pepel.
Levis Lady..aku suke gak..sbb lain dr yg lain..tang tgh2 die tu bersambung..
ok jgk ni...
agak2 korang la mane satu pilihan aku dan Mr.Hubby???
nantikan episod seterusnyaa...
assalamualaikum...













17 comments:

eRiNsZ said...

Tekaa yang mesti diberi hadiah..waaa bleh gitu..

erin teka yang pink dalam kotak tu.. sbab erin suker yang itu.. Bleh ka?

mommy otai said...

>erinsz..nntkan n3 baru ya..hahhaa..
farah pon suke gak dlm kotak tu.
cam lalat tu..hehee

saveme_zero said...

kak..klu beli tu,beli satu utk daku jugak yer..hehehe.

saveme_zero said...

terima kasih kerana meninggalkan komen anda di sini. sila sertakan alamat anda supaya kami dapat menghantar hadiah misteri terus kepada anda, from otai with love - fara (hadiah apa la tu)

kakchik said...

bunyinya macam farah berkenan sesangat yang oren tu, beli ke tak?

ryani said...

saveme : fara nak bagi ahdiah glasses kot..sbb tu sebok dok pilih yg cun2 utk kita..hehehe

betul dok fara?????

Rashid said...

hmmm warna merah..warna pink..warna hitam.. betul tak tekaan abg..yes!! kan abg dah kata..

mommy otai said...

>saveme_zero..heehee macam2 la awk ni ekk..hahaha..lawak2 laa.saje je kasi teka teki sket..tguu tauu...

mommy otai said...

>k.chik..ahaaa..tgu tau k.chikk..nnt farah wt n3 tuk spek ni dehh..hehee

mommy otai said...

>ryani..eii hampeh luu...
saje wt teka teki ni haa..for fun laa..hahahhaaa

mommy otai said...

>rashid..ade ke teka byk2..ishh ishh..tak aci tul la cikgu ni..

aliadijamina said...

wah...yang oren pun oker...
lawa tu...yang pink kasi cha... hehehehe...cha kan minat pink..

mommy otai said...

>alia..ko ni saje je kann.ahakss...

eriey said...

yg xde bingkai comey tp mahal kot..tp pattern dia ok..kalo bolat2 nih aku xkenan sb muka aku pon bulat kan..hah hah mcm mun ok jerr farah nk pakai xde laa bolat sgt muko mun...

mommy otai said...

>eriy..nntkan kemunculan spek aku..haha...ape2 je la eriy..aku rembat je...

nuryah said...

huh..saje jah mu ni..mano entry baru nih...doh la balik kg..adoi..lambat lagi la nok tgk mu beli hok mano

mommy otai said...

>jaws...jgn tak tau..auto publish kan tu..muahahahaaa

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL