"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Thursday, March 26, 2009

JAWAPANNYE

Ini la jawapannyaa..hehee..
tq laling for da new one...
puas jgk memilih..habes tudung aku herot berot time duk try glass nih..
tq tuk salesgurl kat optical mesra mall tu..cdt to her..duk layan aku lame gile..
ade la dlm 1jam lebih b4 makan..
pstu sambung lagi 1jam after makan..
bkn aku yg very da memilih..tp En.Hubby yg sgt2 memilih..adehhh...
neway puas hati la dpt yg ni..cam best je pakai..
n i like pink pepel color..
dh lame tk beli yg baru..bese kalo aku drive pon daddy pye la jadi mangsa..
aku main pakai je..kalo bwk kete abah..ma aku pye spek kene lenjan dek aku..


ehh..ade ke yg jawab betul ekk..nntkan adiahnye oke..hehe..
tak sabar tul nak pakai esok....slmt tgl spek lame kuuu...hehee..
habes madu sepah dibuang...





p/s masa korang baca n3 psl spek ni..aku dh otw balik kg..daddy dh pesan sharp 7.30am daddy sampai dr off,mommy dgn cha kene dh siap2..tgu masuk kete je..so,kene tdo awl la..aku balik 2hr je,kebetulan off day daddy...nnt kite sambung lagi berblogging ye..tk care all my frenss...


8 comments:

ryani said...

amboi btl2 mata lalat nih..hehehe...mata x rabun leha rr pakai glasesses beso2..mcm ambo ni rabun nan ado la jwbnye...kalo 'beca' pung pejam2 mata paling arah lain jer..huhu..

Suzi said...

cantik tu farah...
akak ni jenis org yg segan sgt2 nak pakai sunglasses tapi duk kat sini trpaksa pakai time summer coz panas yg amat...tak thn mata...bawa sakit kepala....

kakchik said...

oooo yang ni rupanya, kakchik salah teka. tapi yg ni pun cantik, classe gitu. bergaya sakan la lepas ni ya.

Ann De'houzze said...

waa..mana nya gambo bergaya ngn spek baru tu...nak tengok gop ni..mesti come....ngeh!ngeh!

mommy otai said...

>ryani..hehe tkpe laa..spek mato power demo tu ado doh..wakakkakaaa...
ore ni bwk kete skmo tu keno ado laa..gantikan yg lame tu..smgt sket nk bwk kete kan..(wink)

mommy otai said...

>k.suzi..kalo tk bese memang pada mula segan2 kan kak..dh lame2 ok laa..alah bisa tegal biasa kan..
kat sana lagi pns kan kak..ehh tkleh tu..nnt naik ke kepala kak..hehee

mommy otai said...

>k.chik..yg k.chik pilih tu pon pilihan hati farah jgk tau..
tp tak kene tang idung la k.chik..
tu yg kene rject awl2...muahahhaaa

mommy otai said...

>k.an..kite tgu gmbo k.ann dulu ahh..baru amik gmbo farah..hehehee

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL