"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Tuesday, March 24, 2009

OVERNITE....

Sbnrnye petang semalam dh seharian aku berkampung kat dungun lagi..
semalam daddy kursus kat kertih ni je...
so,aku g wt facial muke
tp lupe nk snap pics kat butik tu..best gak..sekali sekala manjakan diri..hehe
tp aku amik pakej yg paling cpt la..dlm 1jam stgh je..sbb kesian my fren kene jaga
cha lelama nnt..
tu po dh kire ok la,sbb sekali cuci,scrub,steam,vacum black n white head dan masker..
kira lengkap la jgk..juz without massage je laa..
tu pon dh bosan mek cha nunggu mommy die..
Dah mlm baru jpe daddy..
smbil2 duk layan diary af..cha lak layan upin dan ipin..
tetibe je daddy ajak kua makan2..
ape lagi cpt2 la mommy bersiap..sempoi gile je laa..
sarung mane je yg ada..dh mlm2 mls btul la...
cha dr duk mamai2 nk titon tetibe terang bijik mata die..hehe..
tada...tk smpai 5 min dh siap la kitorg tau..hehe..
muke pedih lagi lps treatment td..merah2 sket..

ahaaa..ni la orgnye yg lapo tuu..sian....
sian kat En.Junaidi ni..
sbb otw die nk ke tempt kursus pagi semalam,kereta kene tahan dek JPJ..
takde kes lain dah..kes tinted kereta die la ni..
bese2 jupe JPJ kat jalan memang selambe la tk pernah kene pape..
tetibe hari ni..nasib malang lak,diorg suh tnjuk kete kat JPJ nnt lepas dh buang tinted..
daddy ckp buang je la kat sini sng cite..
ape lagi diorg koyak je la empat2 cermin...
bengkek je la muke die rini...
tgh lunch time kursus td terus die g wt tinted lain..
tp kali ni bkn yg hitam lagi la...yg putih mulus dah..
mls dah nk kene koyak2 lagi ekk..
rase cam terang benderang lak,aquarium pon yer jgk..ahakss....


kitorg pusing2 n balik rmh dalam kul 1lbh..
kat dungun pon jadi merewang..


4 comments:

ryani said...

tu arr tinted yg golap2 lg..hikhik..
wah daddy lupe ke dia tgh diet tu ;D

kakchik said...

kakchik ada juga teringin nak tinted kan sikit kat bahagian depan, nak elakkan 'beca' masa nak balik keje, menghadap matahari jatuh tapi tak pernah jadinya niat tu...

mommy otai said...

>ryani..hari tu daddy tk diet..hehe..tkpe la dh turun dh tu..mentenn..

mommy otai said...

>k.chik..tinted sbb tk thn pns la k.chik..sian kat cha tu jgk..tp yg lebih2 momy dgn daddy die laa..hahhaa..cha duk blkg tkde la kene pns..

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL