"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Saturday, December 26, 2009

HEPY 4TH BESDAY SAYANG!!!

Tepat jam 9.30 pagi momy selamat melahirkan seorang baby gurl..diberi nama Nur Farah Batrisyia..kejap je dh genap 4tahun..n tahun dpn dh nk sekolah..hehee..




HEPY BESDAY ANAK MOMY YG PALING MOMY N DADDY SAYANG...
THANKS FOR ALL DA WISHES...FRENS..N MY FAMILY..


Tq jugak buat k.ann yg sudi buatkan cc yg kami tempah..suke sgt cha tgk pinky2..





9 comments:

umi_e said...

happy birthday buat birthday girl. Semoga membesar dengan penuh ketaqwaan ;)

Tirana said...

Happy birthday buat baby girl..hehehe...semoga ceria dan sihat selalu.

mommy otai said...

>umi_e..tq umie..insyaallah...aminnn

mommy otai said...

>k.tirana..tq akakkk..nk mtk roasted turkey nih..wt mkn besday cha hr ni..hehehee...

MamaFaMi said...

HAPPY BIRTHDAY CHA...

Wah, boleh buat double celebration ni. Birthday Cha dengan anniversary mommy and daddy sebelah sebelah je...

mommy otai said...

>mamafami..
iye la kak..bese2 memg g kua jjcm nk selbrate sama2 2 bnda ni..hehe.e..
cuma cha dh bsr2 ni dh tau ape itu besday..lebihkan anak2..heheee

blogresipi.com said...

Happy birthday buat Adik Nur Farah Batrisyia.. semoga menjadi anak yang solehah kebanggaan mommy dan daddy ye :)

iNa said...

haapy birthday..
moga murah2 rezeki slalu ye.. :)

zaitu said...

hepy bday cha!moga jadi anak solehah dan bijak pandai.

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL