"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Wednesday, January 21, 2009

SAFETY FIRST

Balik kg..yeyeayyy...
skrang dh musim kene pakai seat belt..
dh bayk kali ajar cha pakai seat belt..tp tk pernah nk lekat..
ketat la skit la ape laa...
hari ni tkde tidak..WAJIB..
sebelum disaman pak polis...
sampai tertdo ank aku pakai seat belt..meleleh air liur basi..hehe
bagus ank mommy!
tepuk..tepuk..tepuk..

daddy bawak round kat tepi pantai seberang takir tu..
sbb nk tgk jalan baru dh siap...
ekceli jalan ni dibuat kat pantai belakang airport tu je..
kalo org bese lalu msti tau ni..
sesaje snap gambo tuk tatapan pada yg tk pernah dan dh bese dgn K.TRG...
jalan yg dah di tambun pasir...
so jalan lame dh dibuat tempat landing flight..

saujana mata memandang








airport yg masih dlm pembikinan...
dh cantek oke airport trg..hehe...





SEKIAN...



5 comments:

Rashid said...

alaa kasihannya tengok cha tuu.. tapikan tidur pun cute juga si comel ni..

ela said...

arghhhh...rindu giler doh nok balik..dekat sotong celup tepung pulok tu...huhuhu

ela said...
This comment has been removed by the author.
ayie_helena said...

bagusnye kak..cha pki seat belt tu..itew pun kengkadang mls nk pki..ngeee~~cute betol nengok cha tido eaaa...ngee~~~

mommy otai said...

rashid..tkleh kesian dh..nnt kene saman..rm300 maa melayang..hehe

ela..cpt ah balik ganu..ganu kate welcome home ela..ngehngehhh

dayah...aipp tkleh malas2 pakai2..hehe

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL