"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Monday, October 20, 2008

PARU CECAH AIR ASAM



ASSALAMUALAIKUM WBT


hari ni mommy ade satu cite hot nk gtau kwn2 sume..
ermmmm pslll......................OH PARU LEMBU(LEMPUNG BG ORG GANU)..
cmni cite die..mlm td kwn hubby aku ada dtg anto paru ni..stgh kilo..
tokeh lembu kwn die ni..memg bagus la muda2 dh ade lmbu byk2..
pagi ni aku kene basuh paru2 tu..uwaaaaaaaaaaaaaaa....nasib tk termuntah..

ekceli aku really tak suke la paru ni..tp dapat laki yang suke banget mkn paru ni...
bese hubby aku suke makan paru yg di goreng di cecah dgn air asam..letak cuka,belacan,garam dgn bawang besar yg di potong..

tak pon memg die makan je yg di rebus tu,di hiris nipis2...
tuhan je la tau camane rase aku time nk cuci paru tu...
tp sempat lagi amik gmbo tuk tatapan kawan2..kot ade yg tk kenal camana rupa paru tu..


Berat sungguh dugaan aku malam ni..sampai tk mampu nk sentuh nasi..penangan dari paru2 itu..
biar pon kelaparan..rela ku tahan..sebab tekak ku yg keloyaan yg amat sgt... adoiiyaiii...
tapi pic air asam tak ingat nk di ambik..dah nak abes sume hubby aku makan..baru aku igt..hehe...sori ye my prens yg request nk tgk air asam tu camane...nnt esok2 lak aku wt lagi..sbb stok ni byk..agak2nye utk 2,3hari jgk laa...



: TUK TARO,DUKE N JAWS..JOM LA TRY RESEPI INI...PSTI ANDA SUKE..!!!

3 comments:

Yah said...

gambar paru sudah keluar!!
yummy yummy!
muahaha

biskutliat said...

tak sanggup aku makan bende alah ni.. ngeri i.. kepada ed kalu nk tau.. fara basuh paru ni ngan sabun.. cam citer dulu2 yang cuci gigi ikan tu pakai berus gigi hahahahha

mommy otai said...

GILE AHH TAROO..MENGOM..UWAAAAAAAAAAAA...DOK ILANG BAU AHH TGNN

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL