"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Tuesday, December 16, 2008

MESRA MALL PART 2


ermmm daddy balik keje kul 8.30am...tetiba daddy suh mkn2 n siap2..die nk ajak g jalan2 ke MESRA MALL...
oke jgk ..tkde keroje ni..tp before keluar ni kitorg posing dulu..


nk berposing ber2 dgn daddy tk dpt..si chacha marah2..
saje je tau..tk kasi..



parkir kereta dulu..btul2 dpn pintu masuk mesra mall


habes wing kami round...tkde yg menarik..tp byk la less..sume 50%...hehe..ray ban pon ade 40%..kira tgi la tu less nya...
destinasi seterusnya ke reject shop..
part daddy..die nk cari seluar pendek bunga2..ape kes jadi mat bunga ni ekk..hehe layankan je la..last2 daddy beli jgk color brown ke dark blue..rm16.90..












mommy suke baju pink kat atas tu..selapis lagi kat dalam puteh..long sleeve...
ermm pink ni yg bunga,blouse..cantik jgk..tp kureng lak bunga2..hehe..just nice!



merah ni pon oke kan..bubble2 gitew..tp,short sleeve la..











haa..yg ni saje je aku amik..aku penah ade jacket ni..ape org pgil ekk..tk tau la..rasa tk suai dh di pakai lepas ada ank ni..hiks
saje je tuk koleksi dan tatapan kawan2...



perasan tak..sume baju aku ckp ok n ok..tp satu pon aku tak beli..hehhh...ntah la tk tersangkut lak..org kate pndgn pertama jatuh cinta..tp tk leh la...ermmm...nape ekk..huhu..
so keluar dgn tgn kosong..mommy la tgn kosong..daddy nyer dpt jgk seluar bunga2..
leh la mommy rembat pakai kat rmh malam2..ahaks..syyyyy

hari2 terakhir kereta kesayangan kami..
sedih nyaaa...ku abadikan dalam blog ni...
uwaaaaaaaaa....

tk ckup pon setahun berkhidmat..
daddy ni memang laa...
perkhidmatannya begitu memuaskan...



















b4 keluar dari mesra mall tu smpat aku beli big apple 6biji..





tp sampai rumah cha nk nasi lemak die pagi td...
pelik tak..ni je lauk cha kalo die makan nasi lemak
bersama telur goreng..















sekian aktiviti hari ini..setel pagi2 lagik..hehe..sure petang karang boring lagi kene duk rmh je..hehe..

8 comments:

eriey said...

nape farahh..ed bli keto bru doh ko..?isskk..comeyy keto honda mun tuh...uwaaa

Mama Danish said...

bakpo farah??ed dah beralih arah pd 'cinta' yg baru ke???ish ed ed...xpola..layan jek

Eida said...

tak pa.. sopping jamu mata..
lain kali kalau dah betul2 jatuh cinta baru beli..

mommy otai said...

TAU LA ..ITU LA ED..

jaws said...

nok tukor kete lagi...ish ish meme penggemar kerete tegar la ed nih..mommy dio plok blogger tegar :)
keto gapo plok tu nok tukar..bestnyo

mommy otai said...

best ko..dok la..

Anonymous said...

uittt.....ed dpt durian runtuh ker...??hahaa...kita tgok keta ghapo plak cik poen sefamily nih pakai pasnih...hehee....(wish u get a new series of NISSAN GTR.....)ahakkkss..-sya...

Anonymous said...

stendet la org minyak...ujung thn ni durian runtuh manjang la...
anyway...aku sedang bg evo vii scale 1:40 aku nih mkn nasik... nati biler dier dh besar leh la aku berlumba lumbaan ngan kete baru enche' ed tu kehkeh..

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL