"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Sunday, December 14, 2008

NEW LOOK!

2 HARI berada dirumah sendiri..heppy walaupon memenatkan...benar2 menduga
keimanan..hehhh..
sampai rumah pada 12hb malam..kul 11.45pm..
masuk je rumah..
wahhh!!terujanya...rumah berselerak..habuk penuh..kotak tunggang langgang.
toto,bantal dan selimut kat hall depan tv..
uwaaaaaaaa...nk nangis sikit..
camni la kalo tinggalkan rumah lelame pada laki..
nasib pandai basuh baju sendirik..

esoknya,singsing lengan baju..kul 7.30am dah kemas rumah,sapu sampah,basuh baju,
lipat baju yg berkedut seribu...mop lantai,buang sawang...bersih dapur dan lastly cuci toilet...penat gile rasanya..
tp tetap puas hati dgn kerja sendrik..tgl toilet cha je lum di cuci..
mommy dah penat...
bukak blog sambil makan nasi lauk SINGGANG PEDAS IKAN BAUNG
mom in law aku bekalkan b4 balik ke sini..best...
tuk ank mommy..dah ada gulai daging..
waaaaaaaa...penat tak terkata..
tp hepy bila baca blog..ramai yg singgah di blog aku..
TQ EVERYBODY..LUV U ALL!

something new kat rumah kami...
owhh..kereta mini je...hiks...


4 comments:

eriey said...

wowww..pndainyer..smthing new??hehe nicee...

jaws said...

eleh kete kunun...mcm la aku tak tahu hehe

mommy otai said...

gapo gak jaws..huhu..;-p

Anonymous said...

ecewah...kete mini je ker hehe..
dah tau dah lcd tv 32" ngan altec lancing tu hehehe

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL