"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Wednesday, April 22, 2009

RAWANG

Kitorg sampai kg abah dlm kul 4lebih dah...penat sgt rase..drive sorang2..smpai je terus tdo tk sdr diri..hehehe...tk kuat dh antibody aku agaknye..

Kg. Tg.Sg.Choh...aku smpat duduk kg abah beberapa tahun jgk..masa tu kecik lagi..my sis smpat sekolah kat sini..yg best kat kg ni ade sungai,jeram...i like..plannye nk bwk cha mndi sungai..tp dh mak die pon dh pengsan..cha pon ikut pengsan gak laa...

Abah lepaskan rindu dgn Wak..(abg abah yg sulung)...dh tua..67++...Wak bersuara garau..kalo org dgr mau takut dgr sore die..tp die byk ckp,suke wt lawak...best!time ni diorg duk gossip2 psl ank2..hehee..smbil layan mata aku layan ubi kayu goreng..bestnyeee....

My cousin..Abg Joe...
fuhh tang dahi memang sama je la sume...

sessi makan lagi...dihidangkan dgn cekodok bilis n ubi kentang..
pstu buah2 dr mekah..Abg.Joe baru balik umrah..
time ni la aku ilang jap g carik tenet rmh die..bukak blog jap..
dah nama blogger..memang rindu nk nengok blog...





haa...cha duk main cat...aku saje kasi die pegang sbb nk tgk alergic ke tak..
tp takde lak naik bijik2 cm ritu..pelik tul ni...




Keesokan tu kitorg dh nak balik ke Selesa semula...tkde la nk g jenjalan sume rmh sedara..
abah malas pulak..hehe...



sessi penyampaian pokok ape ntah..






sempat lagi duk kait buah mata kucing..yg dh berbuah tu..kitorg wt mkn dlm kete..manis...


udah2 laa..jom kite g tdo kat Selesa sehari lg...kenapa ye...ermm tguuu...




semuanya kerana Cha...




4 comments:

Juese said...

Alaahai Farah,..dah dekat dengan umah kita orang dan rumah Marina.
Selalu Solat Jumaat kat masjid Kg sungai Choh.
Nant datang la ke rumah kami..

mommy otai said...

>Jue..owh yeke..memang plan nk g rmh marina...tp masa smput2 la jue..tk g mano2 pon..ore tdo je smpai kg tu..abah nge ma jah g jale2..hehe...nnt ore kelik meh la kenal rmh sedaro maro ore etek..kito make kue tart..tradisi sg.choh..

ela said...

congrates2..cha dah tak allergi ngan meow2 hihi

mommy otai said...

>ela..itu la psl..tp ats kucen2 gop kot..kehkehhh..tu kene testing lagi ni

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL