"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Thursday, April 30, 2009

HEPY BURFDAY LILY



1Mei...

Hari Buruh SeMalaysia..bersamaan dgn besday kwn baik aku dari SMACH lagi..bestnye laa besday die..satu Mesia public holiday uuu....baik betol kasi cuti2 mesia..cuti je ke..takde pakej percutian ke mana2 ke..hehe...

Sempena dgn besday Lili ni..Mama Danish yg vouge,sweet n hot skmo..Ore nk wish Lily Heppy Besday..moga kebahgiaan selalu mengiringi hidup Lily...pnjang umur dan murah rezeki...Moga Lily sentiasa tenang dan hadapi segala pancaroba hidup dgn tabah...Ready for wutever comes next!!

Hope Lily terima kad tak seberapa dari Farah ni deh..nak bg by hand jauh sgt kat Muadzam nunn ..nasib la ade blog ni haa..amik tau tempek kat rmh Lily dehh...


Jaga En.Nasim n boy baik2 ye...





4 comments:

mountdweller said...

Salam mommy Otai.

Terima kasih kerana sudi singgah di blog mountdweller dan menjadi follower pula.

"Selamat menyambut hari lahir Lily"

Harap mommy akan bahagia selalu.

mommy otai said...

>mountdweller..sy lompat dr rmh en.rashid..sonot baca cite kat blog u..hehe neway tq too..

Mama Danish said...

mommy-terharu sgt dpt kad dr farah...thanks farah...syg sgt kt farah..

mountdweller-thanks ye 4 d wishes...

mommy otai said...

>mamadanish..welcome lili..itu je yg mampu dh duduk jauh ni kan..kalo dkt2 leh la kite g mkn2 kan..ai banjer u..u banjer aii..heheee

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL