"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Saturday, February 21, 2009

KAD N AWARD LAGI!!!

award ku terima daripada k.noorma yg comey2..hehee..
tiap hari aku akan menjelajah ke rmh k.noorma..sbb nk tau die msk ape..
pstu mula laa menjeles sbb die rajin msk2 pstu nmpk sgt2 sedap..
smpai hari ni masih terbayang kat apam balik k.noorma..huhu..
peberet aii tau akak..
nnt la senang2 kite cari rmh akak kat puncak jalil tu ekk..
akak msk sedap2 deh..nnt kite bwk cha kasi kenal dgn auntie...
neway tq akakkk...ailebiyuuu..!!!
nnt kasi lagi tau..ahakss...

dan kad khas dari k.suzi...ermmm..
blog k.suzi pon best...dah jadi tebiat aku g jelajah sume blog yg dalam list..
sbb nk tgk diorg msk ape je laa..kikikiiiii...
blog k.suzi pon superb dgn cooking dan baking..wallahhhhhh
ku panjangkan award kat atas tu tuk sume kwn2 yg dlm blog list...
nk ditulis sgt2 ramai...
dan pada sesapa yg dtg sila2 amik award tu tau..jgn memalu dehh...
tq kerana sudi jadi kwn mommy...

11 comments:

Idayu said...

yeye..dpt award lagi.hihi ^_^.nti ayu tepek kt blog ye.

Tirana said...

Thank you very much..semoga murah rezeki Farah...

noorma said...

ooo..suka apam balik yer..nanti akak buat banyak2, siap tapau lagi untuk farah..

inahar ali said...

farah cayaaaang!!!toceh..toceh..hehe!
suka sangat! nnti akak tempek ye!love u...muah100x!!

azza_irah said...

tq ingtkan kat ym yang...luv u..

Rafizah Nordin said...

terima kasih mommy sbb tinggalkan msg suh mai amik award nih. act akak da dapat.nnt akak edit ye...tq once again yang...

ryani said...

nama aii xde dlm blog list u...sob sob

ryani said...

sila jwb tag. tq

ummi said...

Salam Farah, thanks bg award tuh..nanti akak amik insyaAllah..bz sikit baru balik dari kampung dan mungkin this week xleh nk online sgt bz duk prepare n cari barang2 lagi untuk kahwin adik akak hujung minggu ni..apapun, thanks again..muaahhh!!

Kamsiah said...

farah,dgn muka tak malu,akak nak mai amik award yg cun nie..tq...nnt bg la lagi ya..

mommy otai said...

>k.ummie..tkpe la kakk..hehe akak bz kan keje lagi..its oke..nnt free2 amik tau..sbb blog akak mabeles tauu...

>k.kamm..iye amik kak..memang tuk akak pon..hehe

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL