"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Sunday, February 15, 2009

TAG DARI BANGI

Pepagi yg hangat ni g kutip tag dari Puan Jaws...tq puan...saje je nk panaskan mood sket..sbb mood nk berblog kureng la..takde idea tambah2 dgn penyakit M dah datang dgn teruknye...adoilaa...

Tapi takpe..tgh kasi mood naik ni..i toraiii....

::Rules::
Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and description of it.
Invite six friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged.






Pic ni kat Primula Park Royal Hotel..chacha bersama daddy..time ni kitorg dtg majlis konvo SIL..student Kolej Teknologi Bestari..Time ni cha tk sampai lagi 1thn..tkleh jalan lagi..gigi pon baru ade 4batang..tp siyes dh lupa bape bulan die..aku memang tk pernah nak igt umur anak kalo tgk2 balik gmbo2 lame..nyesal lak tak tanda..hehe..


ok...dilanjutkan tag ini pada kwn2 lak...Jaws dh kasi tag ni pada kwn2 yg dah familiar..so mommy kene kasi pada yg lain2 lak..hehe..berikut 6org yg kene wt tag ni::


*ELA QATAR
*K.HANA BUYONG...
*K.NOORMA
*K.ANN PAKA
*DAYAH (ayie helena) PAKA
*LIA

pada sesapa yg dh kene tag ni abaikan saje oke..tq...

2 comments:

ela said...

cuteeeenya chacha...chubby....

♥ Cik HeLena ♥ said...

hehe..ok dah jawab..ngeee~~hutang settle eaaa...

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL