"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Saturday, November 8, 2008

FAMILY VACATION NOVEMBER 4,2008

the 2nd day...
bgn dh pepagi lagi daa...sebab cha nk ikut anta ank buah aku g sekolah..sebok die pon bgn awl jgk..adik nk g school la mommy..wahhh..kununn laa....
pstu akk aku belikan roti canai..dan die wt skit jemput ikan bilis(cekodok)...best jgk mkn panas2..sbb tmpt die tu sejuk kan..pekena dgn teh o..wahh best giler...kalo mkn kat rmh tk la excited cam mkn kat rmh org..hehee...
so..dalam kul 12 daddy cakap nk gerak..cuaca pon ok..rehearsal daddy nyer tu strt kul 2lbh kot cmtu laa...


sebelum gerak aku sempat amik gmbar dgn akak aku..k.ija...leh la kwn2 nk kenal akak aku ni kan..sorang je akak aku ada pon..die keje kat sini laki bini..so,sesapa nk meh cek in kat selesa hillhomes ni..dgn staff rates gtau la beta..hehe..nice la tmpt ni..tuk honeymoon n berehat tu memang baguih..
ermm ini lah pic kami ber2..agak2 kalo jalan ber2..org cakap ank dara lgi ke?huehuee...


alahaii..ini la bebenornye rupe mak orang..hehe..ni anak buah aku yg ke2..HELENA NAJWA..time ni si abg nye WAN MOHD PUTRA HAIQAL lum balik lagi sekolah..exam..
diorg ber2 ni suke rebutkn si chacha ni..si abg siap mtk tkr kan chacha ni dgn adik die..penin aku..kalo jumpe msti berebut conquer nk main dgn cha nih...last2 aku cakap..ape kata kite kerat je la 2 chacha ni aci tak..sume menung..dok pikir agaknye apa aku ckp tu..hikkhikk..


daddy isi myk kasi penuh kat genting sempah petronas b4 ke kl...opss..cha tkde dlm pic nih..lupa die ada kat belakang..hehe


tadaaa...dah sampai pon kat berjaya hotel tu..setelah sekian lama jgk mencarik parking nye..penuh sehhh...naik tensen daa...cha dh nmpk penat laa...msuk je tgu daddy cek in n trus register tuk forum tuh..sementara kami ber2 melantak sandwich ayam dan pizza cute..lupe lak nk snap pic sume mkanan tuh..best jgk laa...lupa nk tye resepi...ahaks...cha siap tapau dalam tisu nk mkn kat bilik..hehe



ermm 2branak dgn bergaya ke bilik kami di tgkat 22...tu daddy bawak goody bag die..hehee...mommy pow la kot psni..letak laptop..
masa ni kitorg tk bwk lagi bag2 sume tu..sebab daddy nyer rehearsal cancel wt malam lepas dinner..so,kami ke bilik dulu...buang ape2 yg patut..lepas tu nk round berjaya timesquare tu jap...tgk pape tmpt yg best tuk aku n cha lantak esok ke lusa ke..hehe





opsss...stop..stop..pose jap..tq pak guard..ahaks


ni ada skit pics kat dalam bilik kami..mana tau kan kot ada kawan2 nk dtg sini jugak..leh la tgk skit pics yg smpt mommy snap..best jgk laa..besau biliknye..nk honeymoon pon ok jgk..sbb shopping cmplex bwh ni aje kan..nk makan ape sume best la..tp ape kejadahnye nk honeymoon pstu nk shopping..ye dok..
ni katil nya...siap ada hi fi..

ni ruang tamu hotel berjaya ni...siap ada meja makan bagai..


ni lak kitchen kat berjaya hotel tuh..confirm nk kene carik magee in cup tuh..


ni bilik air kat dalam bilik kami duduk ni...best gak laa...toilet pon besh gak ke..ngehngehh....
sebelah kanan tuh toiletnye..tk amik lak pics toilet tu..hehe..korang leh agak2 la cmne toilet nye kan..

ermmm..lepas dh puas round n beli pape makanan tuk stok cha dalam bilik ni..terus pergi amik bag2 sume dalam kete..sekali stroller cha..nsb baik jgk laa..leh la isi barang2 die dlm nih..sekali baju mommy n daddy..heehe..
Si kenit kene dera dgn mommy n daddy..bawak stroller yg di isi dgn barang2..hehee..die pon suke je..orite la tu
tq iza..ni pics cha pada malam tu..kitorg kua time daddy ada dinner...apa lagi makan je la ber2 dgn cha..hehe..nasib ada auntie kila temankan kitorg g jumpe dgn mama afiq..


kul 11lbh kami balik ke bilik..daddy tksiap lagi dinner..wahh makan besau nmpknye...hehe...
ape lagi zzzzzzzzzzzzzz.............
continue lagi page lain keh...

















1 comments:

onlinelaptops said...

Buy ACI Laptops online- compare reviews and buy best aci laptops at very lowest price online, naaptol.com offers facility to compare computer laptops with expert reviews online

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL