"Ya Allah Ya Tuhanku.. ampunilah aku, rahmatilah aku, cukupkanlah aku, angkatkanlah darjatku, berikanlah aku petunjuk, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku"

guestbook

Friday, November 14, 2008

BIRTHDAY PRESENT DADDY

ermm ekceli kul 12 tghmlm ni..genap la besday hubby ku..27 thn..
tp aku tk de idea la nk bagi ape lagi present tuk daddy..beli mana sempat je la..tu pon curik2 beli time daddy tkde..g beli dgn cha...

mommy dh kirim kan lighter dari jepun..kirim dkt kawan mommy..ntah bila die nk bwk balik..sabo je la...

sebenornye mommy dh letak adiah tu kat seat belakang kete daddy..die kua lak tu mlm ni..nnt tepat2 kul 12 mommy nk msg je la suh die amik barang dlm kete tuh..rasa2 surprise ke idak ni ekk..;))..tk puashati jgk adiah ni sebenonye..tp ni je yg sempat dibeli ...tkpe laa..aku ikhlas..hehee.. nnt ada masa terluang ke mana2 aku beli yg spesel lagi..tkkan nk bagi kete kot..



kad yg ready made...

mls bgkus..so bg je la bag die..




3 comments:

eriy said...

niceee...comey bj n suar ..levi`s lg..msti ed suko!hehe

mommy otai said...

tak tau la dio suko ko dok..hehe..tertdo doh semale

biskutliat said...

bukan suko.. sukor haha

 
Share

Mommy Otai | Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL